Суд постановив знести багатоповерхівку на Волошина

ЖК на Волошина

Забудовника зобов’язали знести незаконну багатоповерхівку по вул. Августина Волошина – ЖК «Будинок на Волошина».
Про це повідомили в Київській міській прокуратурі, передає СтройОбзор.

Як повідомлялося раніше, земельна ділянка за вказаною адресою відноситься до земель садибної забудови і має обмеження в поверховості забудови (дозволена поверховість не більше 4-х поверхів).

«Разом з тим, в порушення вимог містобудівного законодавства забудовником було здійснено будівництво багатоповерхового житлового будинку, який зараз налічує 7 поверхів», – зазначили в прокуратурі.

У зв’язку з цим, столичною прокуратурою було пред’явлено позов до окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою зобов’язати забудовника за свій рахунок здійснити знесення самовільно побудованого об’єкта нерухомого майна. За результатами розгляду справи суд погодився з доводами прокурора і позов задовольнив.

Зазначене рішення було оскаржено забудовником, однак Шостий апеляційний адміністративний суд залишив апеляцію без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін.

«Таким чином рішення Окружного адміністративного суду міста Києва про знесення самовільно збудованого будинку вступило в законну силу, вживаються заходи щодо його реального виконання», – додали у відомстві.

Раніше ми повідомляли, що на Героїв Сталінграда замість новобудови буде сквер. 

Next Post

У Києві 17-річний підліток загинув під колесами потяга

Сб Січ 30 , 2021
У Києві ввечері 29 січня поїзд на смерть збив 17-річного хлопця на залізничній колії. За повідомленням поліції Києва, 29 січня, приблизно о 20:00 вечора, надійшло повідомлення про те, що невідомий потрапив під електропоїзд. Пригода сталася на вулиці Євгена Сверстюка, розташованої в Дніпровському районі Києва. На місце приїхала слідчо-оперативна група і […]
поліція

Можливо ви пропустили?