На Героїв Сталінграда замість новобудови буде сквер

Героїв Сталінграда 44

Земельна комісія Київради підтримала проект рішення про відмову в продовженні оренди земельної ділянки за адресою Героїв Сталінграда, 44 компанії «Соул».

Сьогодні ця ділянка – територія одного з оболонських скверів і місцеві жителі протестують проти його забудови. Подальша доля ділянки вирішиться на найближчій сесії Київради, повідомляє інтернет-видання.

Про це розповів громадський активіст Владислав Михайленко.

«Комісія підтримала проект рішення про відмову в продовженні договору оренди вже вдруге. Вчора розглядалося питання повторно в зв’язку з негативним висновком юридичного управління Київради. Юруправління вважає, що департамент земельних ресурсів знайшов недостатньо аргументів для відмови, але на рішення вплинув тиск громадськості. Далі це питання буде розглядатися на сесії Київради. Там депутати повинні підтримати відповідний проект рішення», – говорить він.

За його словами, ще при мері Черновецькому земельну ділянку за адресою проспект Героїв Сталінграда, 44-Б було віддано під забудову.

Раніше ми повідомляли, що буде розширено аеропорт “Київ”.

 

Next Post

Суд постановив знести багатоповерхівку на Волошина

Сб Січ 30 , 2021
Забудовника зобов’язали знести незаконну багатоповерхівку по вул. Августина Волошина – ЖК «Будинок на Волошина». Про це повідомили в Київській міській прокуратурі, передає СтройОбзор. Як повідомлялося раніше, земельна ділянка за вказаною адресою відноситься до земель садибної забудови і має обмеження в поверховості забудови (дозволена поверховість не більше 4-х поверхів). «Разом з […]
ЖК на Волошина

Можливо ви пропустили?