У суді пояснили, чому виправдали догхантера Святогора

Святогор

Шевченківський районний суд Києва пояснив, чому виправдав догхантера Олексія Святогора. Таке рішення було прийнято через те, що сторона звинувачення не довела його причетність до інкримінованого злочину.

Про це повідомила прес-служба суду.

Святогора звинувачували у виготовленні відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості з метою її поширення (ч. 2 і 3 ст. 300 Кримінального кодексу України).

“В ході судового розгляду на основі представлених доказів судом встановлено, що Святогор, беручи участь в радіоефірах і в студіях телеканалів – у всіх своїх публічних висловлюваннях пропагував фізичне знищення бездомних тварин”, – відзначили в суді.

В суді уточнили, що самі по собі такі висловлювання на радіоефірах і в студіях телеканалів не представляють ні об’єктивної, ні суб’єктивної сторони інкримінованих йому злочинів.

“Святогор, крім безпосередньої участі у теле – і радіопередачах… будь-яких дій, пов’язаних з виготовленням відеопродукції згаданих передач, не здійснював. Тобто, він безпосередньо не фіксував технічними засобами відповідні аудіо – та відеозаписи, не монтував їх, не записував на будь-які носії інформації не поширював їх”, – пояснили в суді.

При цьому суд зазначив, що Святогора не звинувачували в рамках даної кримінальної справи в убивстві тварин, ні в жорстокому поводженні з ними.

Раніше ми повідомляли, що в електричках можуть скоро з`явитись камери відеоспостереження. 

Next Post

На Водохрещу 8 людей потрапили у лікарні через переохолодження

Ср Січ 20 , 2021
Протягом минулої доби у Києві від переохолодження та обмороження постраждали 8 людей. Керівниця пресслужби Департаменту охорони здоров’я КМДА Наталія Вишневська розповіла, що вчора, 19 січня, на Водохреще, в українській столиці через переохолодження або обмороження до відповідних служб було направлено 8 осіб. “Протягом 19 січня з переохолодженням до нас звернулося 6 […]

Можливо ви пропустили?