Негода на Київщині: літаки не можуть сісти в “Борисполі”

Бориспіль лід

 У зв’язку зі складними погодними умовами в аеропорту «Бориспіль», деякі рейси здійснили посадку в резервних аеропортах або прийняли рішення повернутись в аеропорти вильоту.

Як повідомляє пресслужба аеропорту, станом на 20:30 це рейси: Белавіа – BRU845, LOT – LOT7KU, Windrose – WRC 114, WRC 104, WRC 164, WRC124.

Зазначається, що рішення скористатись резервним аеропортом чи змінити запланований маршрут приймає виключно командир повітряного судна.

Наразі аеропорт «Бориспіль» працює та постійно здійснює обробку перону, руліжних доріжок та злітно-посадкової смуги. Задіяно 15 одиниць техніки для забезпечення умов зльоту та посадки.

“Просимо враховувати можливі зміни в розкладі рейсів. Перевірити інформацію можна на онлайн табло аеропорту та онлайн табло на сайті авіакомпанії”, – йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, як буде працювати метро після Нового року.

Next Post

У ДСНС розповіли, скільки триватиме негода та ожеледь на дорогах Києва

Чт Гру 10 , 2020
Негода та ожеледь у столиці, що призвела до жахливих заторів та сотні ДТП, триватиме до ранку 11 грудня. Крім того, очікується туман та погана видимість на дорогах. Про це повідомляє  прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. “Вночі та вранці 11 грудня у північних та центральних областях ожеледь, на дорогах ожеледиця, […]
лід, ожеледиця

Можливо ви пропустили?