Відомий TikTok блогер подарував своїй шанувальниці IPhone, а потім намагався його забрати назад

блогер
Український блогер подарував своїй юній шанувальниці iPhone на камеру, але після зйомок вирвав “реквізит” назад з рук дівчинки. Далі слова її мами:

«Моя дочка постійно його дивиться в TikTok, розповідає історії всім друзям і тут він підійшов до нас на вулиці. Ви уявляєте, наскільки вона була рада бачити наживо свого кумира? Він подарував подарунок – айфон! Просто уявіть шок і розчарування моєї дитини! У людини просто немає совісті і нічого святого. Як так можна чинити з дитиною ?! »

Після цього зірка ТікТока запропонував 2000 гривень за мовчання. . До речі, зараз його ТікТок заблокований, а цей iPhone обійшовся дорожче, ніж може здатися на перший погляд.

Next Post

У Києві з-під асфальту забив новий фонтан

Вт Чер 22 , 2021
Черговий «стихійний фонтан» забив в Києві вранці у вівторок, 22 червня. На цей раз трубу прорвало на вулиці Електриків, повідомляє «Київ оперативний». Струмені води піднімаються на кілька метрів вгору. Працівників аварійних служб, які мають ліквідувати порив, на місці інциденту поки немає. “Ще один новий комунальний гейзер утворився на вулиці Електриків. […]
Гейзер

Можливо ви пропустили?