Міська влада поки що не планує переводити школи на дистанційний режим навчання

школа
фото: пресс центр КМДА

Захворюваність серед школярів – далека від критичних показників і столичні школи поки працюють у звичайному режимі.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Київ наразі перебуває в жовтій карантинній зоні, а це означає, що всі школи працюють у стандартному режимі. У той же час, керівництво шкіл має приймати самостійне рішення щодо переведення на дистанційний режим навчання класу, його паралелі або всієї школи, виходячи з ситуації із захворюваністю саме в закладі освіти. Наразі ми спостерігаємо зростання захворюваності, і це тривожна тенденція, хоча кількість хворих не критично висока. Так, із 320 тисяч учнів та вчителів, хворих – трохи більше ніж 1,5 тисячі. На дистанційне навчання відправили дві школи та майже тисячу класів у різних навчальних закладах», – повідомив Валентин Мондриївський.

Також заступник голови КМДА зазначив, що у столиці роблять усе для упередження стрімкого розповсюдження вірусу.

«Голови районних адміністрацій отримали доручення посилити контроль за протиепідемічними заходами у школах. Є чіткий регламент з прибирання та дезінфекції, а також вимоги щодо доступу до приміщення співробітників і учнів. Нагадуємо батькам, що задля упередження розповсюдження захворюваності просимо уважніше ставитися до здоров’я дітей та при перших ознаках респіраторного захворювання залишати їх вдома та робити тест на коронавірус», – зауважив Валентин Мондриївський.

Столичні освітяни – лідери з вакцинації в країні та на сьогоднішній день щеплено 98% працівників освітніх закладів.

Next Post

У Дніпровському районі врятували трирічну дитину, яка опинилась зачиненою у квартирі

Нд Січ 23 , 2022
 22 січня до КАРС «Київська служба порятунку» надійшов виклик про те, що потрібно терміново відчинити двері квартири на вулиці Сулеймана Стальского, 18-А, що в Дніпровському районі, де заблокована трирічна дитина. На місце події оперативно виїхали рятувальники Служби та з’ясували, що батьки дитини ведуть антисоціальний спосіб життя, а саме зловживають алкоголем, й за цією адресою Нацполіція приїжджає […]
КАРС

Можливо ви пропустили?