Сніг, сильний вітер і морози. Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні

У Києві 21-22 листопада істотні опади малоймовірні. У неділю посилиться вітер, вночі температура очікується від 1 тепла до 1 морозу, в день передбачається +2 +3 градуси.

За прогнозами синоптика Наталії Діденко, 21-22 листопада в Україні вдень очікується 0 +5 градусів, на сході – до -2 градусів, вночі від 3 тепла до 3 морозу, в східній частині – до -6 градусів.

У неділю на заході і півдні очікується сильний вітер.

На дорогах можлива ожеледиця.

Найближчої ночі опади у вигляді дощу або мокрого снігу пройдуть місцями на півночі, в центрі, потім завтра вдень волога маса піде на схід і північний схід.

Вдень у суботу опади очікуються лише в східних і північно-східних областях.

У ніч на неділю ситуація ускладниться на сході України, в Дніпропетровській, Полтавській та Запорізькій областях – передбачається невеликий та помірний сніг, можливе налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця. Удень опади там ослабнуть і припиняться.

На решті території України протягом доби 22 листопада – без істотних опадів.

Нагадаємо, через місяць будуть запущені авіарейси з Києва до аеропорту Хітроу у Лондоні.

 

 

Next Post

Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва

Сб Лис 21 , 2020
Столична поліція посилила заходи безпеки у місцях проведення заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції. “Згідно з раніше поданими заявками, сьогодні, 21 листопада, у столиці заплановано проведення кількох заходів з нагоди 7-ї річниці початку Революції Гідності та Дня Свободи. У зв’язку з цим, правоохоронці, […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?