Кличко зізнався, що бути мером Києва складніше, ніж боксером

Київський мер Віталій Кличко зізнався, що виконувати свої обов’язки йому складніше, ніж бути боксером.

Про це він розповів в ефірі каналу «Наш».

В інтерв’ю Кличко поділився особливостями своєї нинішньої посади, зазначивши, що обов’язки міського голови досить складні. Він зазначив, що щодня змушений стикатися з масою несподіваних викликів, на які потрібно вчасно і адекватно реагувати.

“Можу сказати вам, що за кількістю адреналіну і викликам бути мером столиці набагато важче, ніж чемпіоном світу. Я боксував два-три рази на рік, а зараз у мене кожен день-як бій, і це непросто. У рингу у тебе один суперника, а в статусі мера – багато викликів, і ти повинен негайно реагувати», – поділився Кличко.

Раніше ми повідомляли, коли в Україні буде введений повний локдаун.

 

Next Post

Історія міста Шуша

Пт Лис 20 , 2020
Державним Центром Перекладу підготовлено історико-документальний відеоролик про Шушу, що оповідає про переселення вірмен на споконвічно азербайджанські землі згідно з укладеним в 1828 році між Росією та Іраном Туркманчайським договором, розграбування вірменами древньої Шушинської культури, національних пам’яток і звірства, скоєні щодо азербайджанців. Відеоролик, підготовлений англійською, російською, турецькою, перською, арабською, грузинською, французькою, […]
Шуши

Можливо ви пропустили?