Поліція завела справу проти матері, що скоїла замах на життя власної дитини

Вчора у Києві за адресою Івана Мазепи, 14 з вікна четвертого поверху випала жінка з дитиною трьох років. Сьогодні поліція кваліфікувала справу як замах на життя дитини.

Джерела у МВС кажуть, що криміналісти не знайшли ознак того, що жінка випадково послизнулася або через щось перечепилась та випала з окна з дитиною. Навпаки, з вікна заздалегідь знято протимоскітну сітку, яка могла стримати падіння. Чоловік потерпілої жінки розповів слідчим, що його дружина, з якою вони в процесі розлучення, має психічні вади, хоча не стояла на обліку в психо-неврологічних клініках. Криміналісти навіть підозрюють, ця інформація буде перевірятись, що дитина та мати випали не одночасно: спершу з вікна було викинуто трьохлітнього Давида, а потів вистрибнула його мати Наталя. Медики виявили в хлопчика перелом стегна і його відправлено до “Охматдиту”.

З огляду на ці обставини поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 та 2 пункту 2 частини статті 115, що означає замах на життя власної дитини. Якщо матеріали справи підтвердяться, то жінці загрожує довічне ув’язнення. В тому випадку, якщо вона потребує допомоги психіатрів її може бути примусово відправлено на відповідне лікування до закладу закритого типу.

Джерело

 

 

Next Post

Одеська перлина у кишені Ткаченка

Пн Чер 22 , 2020
«У всьому, на що спрямований в наші дні кіноапарат, маси отримають можливість поглянути самим собі в обличчя» — зауважив Вальтер Беньямін, а Жан Люк Годар у свій час додав: «Фотографія — це правда. А кіно — це правда 24 кадри в секунду». Так після проголошення незалежності в Україні почались часи накопичення капіталів, тобто розкрадання колективної совкової спадщини політичними функціонерами та кримінальним середовищем, які зараз мають назви — ЕЛІТА […]

Можливо ви пропустили?