Київська новорічна ялинка увійшла до п’ятірки найкрасивіших ялинок Європи

Київська новорічна ялинка на Софійській площі увійшла до п’ятірки найкрасивіших ялинок Європи.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, відповідний рейтинг оприлюднив туристичний портал European Best Destinations.

«П’ятірку» очолили ялинки Вільнюса, Праги, Страсбурга та Кельна. Цьогоріч головна ялинка України заввишки понад 20 метрів.

Її прикрашають близько тисячі найрізноманітніших ялинкових прикрас, які мерехтят у світлі ілюмінації – цього року її замовили спеціально під кольори куполів Софії Київської, та 4 кілометри різнокольорових гірлянд.

«Охороняють» ялинку великі фігури лускунчиків і герої улюбленого дорослими і дітлахами мультсеріалу про козаків. Організатори пропонують зануритись у казкову новорічну історію про Лускунчика. На Софійській площі розгорнуто чотири королівства зі старовинними ляльками, сотнями яскравих вогників і прикрас. Між королівствами курсує спеціальний різдвяний експрес.

Next Post

У Києві пройшов марш на честь Бандери: скільки людей запалили смолоскипи і як це було

Ср Січ 1 , 2020
У середу, 1 січня українські націоналісти, за традицією, відзначають важливу дату. В цей день народився Степан Бандера. До Києва приїхали націоналісти з усієї країни. Близько тисячі людей несли в руках запалені смолоскипи. Про це повідомляє Інформатор. Серед тих, хто відразу після свята прийшов на марш, були воїни АТО, представники партійних […]

Можливо ви пропустили?