Емальованi горнятка як хоббi

Ви отримували в подарунок горнятка? Скоріш за все так. Хоч раз в житті кожна людина отримує в якості презента чашку.

І здається, що це найбанальніший подарунок, який тільки можна придумати. Але не поспішайте з висновками. Тому емальоване горнятко  може бути стильним, оригінальним, бажаним, і, головне, корисним подарунком.

Це практично

Керамічна філіжанка стане просто ще одним предметом посуду, що буде стояти на поличці, і зрідка використовуватись. А якщо малюнок на ній не сподобається, то таке горнятко приречене на сумне життя у кутку шафи для посуду.  Емальована чашка це зовсім інша річ. Вона як найкращий друг підтримає в будь-якій ситуації, як то кажуть,  з нею і в вогонь, і в воду. З власною емальованою чашкою можна і на пікнік, і в похід, і в побуті.

Вона залізна, місткістю 0,4 літри. Ручка обмотана джгутом, щоб не обпікала руки. І давайте відверто, ви самі хочете собі таку коричну річ.

Це красиво

Бачили аккаунти в Instagram, де красиві фото з оригінальними, класними чашками? З емальованим горнятком ви теж зможете робити такі світлини.  Бо вони стильні, мінімалістичні, з іронічними написами і малюнками.

На них не ті недолугі жарти з карикатурами, які часто зустрічаються на керамічних чашках в магазинах сувенірів. Забудьте про той несмак. Якщо хочеться дійсно красиву та корисну річ, яка стане відображенням ваших переконань, характеру, захоплень – то в нашому інтернет-магазині є з чого обрати.

Ба більше, у ви завжди можете замовити свій власний дизайн. Це може бути логотип компанії, символіка з улюблених фільмів, або фраза, малюнок, що мають для вас особливе значення. Можливості обмежені лише уявою.

Це просто

Замовити унікальний подарунок дуже просто. На нашому сайті вам потрібно зробити замовлення. В разі потреби професійний дизайнер допоможе з вибором та розташуванням малюнка. І все. Вже через 1-3 дні ваше замовлення буде очікувати у поштовому відділенні.

«Чашка –банальний подарунок» – це міф. Емальоване горнятко може стати саме тією річчю, якої так не вистачало вашому другу.

 

Next Post

Нардеп з Слуги народу заявила про бажання стати мером Києва

Сб Чер 6 , 2020
За словами Ірини Верещук, вона ще не обговорювала висунення від Слуги народу в мери Києва з президентом Володимиром Зеленським, але питання відкрите. Про бажання стати мером Києва заявила нардеп з фракції Слуга народу Ірина Верещук вчора в програмі Свобода слова Савіка Шустера. Відповідаючи на питання, чи цікава їй посаду мера […]
Ірина Верещук

Можливо ви пропустили?