В Україні з’явився новий мобільний додаток “ЕСуд”

есуд

Мобільний застосунок доступний для вільного завантаження у GooglePlay та AppleStore.

Про це повідомили в Державній судовій адміністрації України, де 28 вересня відбулася презентація мобільного застосунку «єСуд».

Мобільний застосунок «єСуд» вже доступний для вільного завантаження у GooglePlay та AppleStore. Цей інструмент дозволяє не лише слідкувати за рухом документів у судовій справі, але й отримувати процесуальні документи та судові повідомлення на власний смартфон.

«Це ІТ-рішення спрощує доступ до правосуддя як мешканцям віддалених населених пунктів та непідконтрольної уряду України території, так і всім іншим жителям України», – зазначили в ДСА.

За словами розробників мобільного застосунку «єСуд», його бюджет склав приблизно 360 тис.грн. Але ці витрати взяло на себе представництво ПРООН в Україні.

Застосунок «єСуд» дозволяє:

– отримувати пуш-повідомлення про надходження до електронного кабінету нових документів та зміну стану справ, у яких користувач є учасником чи учасницею;

– переглядати справи, провадження, процесуальні документи, що надіслані судом до кабінету;

– переглядати заяви, клопотання та інші документи, які користувач створив в своєму кабінеті;

– переглядати довіреності та ордери, що знаходяться в кабінеті користувача;

– анулювати довіреності та ордери, які видав користувач.

Розробники додатку виступили із проханням надсилати пропозиції та побажання щодо поліпшення інтерфейсу, розширення функціоналу або інформацію про виявлені технічні проблеми на електрону адресу: inbox@ccs.court.gov.ua або звертатися за телефоном технічної підтримки: (044) 492-70-10.

Next Post

З 1 жовтня поза населенним пунктами будуть штрафувати водіїв з вимкенними вогнями

Чт Вер 30 , 2021
В Україні з 1 жовтня по 1 травня на дорогах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності – ближнє світло фар. Згідно п. 9.8 Правил дорожнього руху,  з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені […]

Можливо ви пропустили?