Перший заступник голови КМДА Поворозник відкидає звинувачення в корупції

Перший заступник голови Київської міської держадміністрації (КМДА) Микола Поворозник відкинув звинувачення у корупції, про які напередодні повідомили українські ЗМІ. 
Зокрема, він заявив, що інформація про те, що його “спіймали на хабарі”, є “брехнею”, а “розмов про неправомірну вигоду” він ні з ким не вів. “Це шок для мене, для моєї сім’ї, і для тих з ким я працюю (…) Ніколи не брав хабарів, бо це суперечить моїм життєвим і професійним поглядам та принципам”, – написав Поворозник у соцмережі Facebook

Крім того, він повідомив, що йому не оголошували про підозру та оприлюлнив повістку про виклик у поліцію. У документі зазначається, що його викликали на допит 17 квітня як свідка у справі за статтею 368 Кримінального кодексу України. У цій статті йдеться про корупцію службових осіб.

“Я вимагаю від правоохоронних органів розібратися з розповсюдженням неправдивої інформації в ЗМІ”, – наголосив перший заступник голови КМДА і пообіцяв співпрацювати з правоохоронцями.

Джерело

Next Post

У Медмістечку спалах Covid-19

Чт Кві 16 , 2020
Київську міську клінічну лікарню №6 закрили через раптовий спалах коронавірусної інфекції.  Спалах інфекції виник серед медперсоналу. На даний момент невідомо про точну кількість інфікованих. Відомо, що, в основному, це медики з відділень неврології, кардіології, терапії та травматології. Зараз частина медиків відправлені на лікування в Олександрівську лікарню, інша частина – знаходяться на амбулаторному […]
медгородок

Можливо ви пропустили?