У ПЦУ почали робити антисептики і роздавати людям

Священнослужителі Православної церкви України почали виготовляти антисептики для рук за рецептом ВООЗ і роздавати їх людям похилого віку.

18 березня у Києві віддали перші 150 антисептиків для найвразливіших категорій населення: людей літнього віку, тих, хто опинився у скрутній ситуації або не має наразі житла.

Станом на сьогодні майже дві тисячі флаконів розповсюдили у столиці та розіслали до великих міст: Маріуполя, Харкова, Одеси.

Антисептики виготовляються за рецептурою Всесвітньої організації охорони здоров’я з таких реагентів: етанолу або ізопропилового спирту, перекису водню та гліцерину.

У ПЦУ називають дезінфекцію рук і поверхонь за допомогою антисептика одним з найнеобхідніших засобів для захисту від хвороби.

У Церкви також звернулися до парафіям в Києві і благодійним організаціям, які можуть поширювати антисептики, і закликали подавати заявки на їх виготовлення.

Джерело

Next Post

Київ зупиняє громадський транспорт, - Аваков

Сб Бер 21 , 2020
З неділі Київ повністю зупиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб, аптек і магазинів продуктів. Зупиниться рух всіх видів громадського транспорту (тролейбуси, трамваї, маршрутки). Також Київ починає підготовку до тотального карантину і введенню комендантської години на вулицях. Post Views: 816
Троллейбус-Киев

Можливо ви пропустили?