Ремонт пральних машин Київ

«Упс…здається, пральна машина своє відпрацювала», – думає, мабуть, кожен, побачивши зміни в її роботі. І це в самий не підходящий момент, коли покупка нової техніки аж ніяк не входила в ваші плани? Розуміємо, пралки можуть «здивувати».Та, хвилюватись не має сенсу, адже «списати» агрегат завжди встигнете, а спочатку було б непогано вияснити причину його збою.

Допомогти в цьому зможе https://remont-stiralki.kiev.ua/ – компанія із величезним досвідом та бажанням допомогти відремонтувати пралку. До чого тільки не докладали своїх рук наші майстри: це найновіша та найсучасніша техніка, і машинки маловідомих виробників, попадались навіть ті, які вже не випускають кілька десятків років. І в кожному випадку, «почаклувавши» над агрегатом, наші спеціалісти знову повертали його до життя.

Як же зв`язатись з майстрами; як доставити техніку для ремонту та ще багато питань хвилюють тих, кому потрібно відремонтувати пралку.

Відповідаємо: найголовніше – майстра можна викликати додому, де він і полагодить пральну машинку, перед цим, звичайно ж, виконавши якісну діагностику. Якщо неполадки унеможливлюють вирішення проблеми на місці і клієнт не в змозі самотужки привезти техніку до нас – заберемо самі. Для цього заздалегідь обговоримо зручний для обох сторін час.

Ремонт пральних Машин

Як подати заявку на виклик майстра додому

Номера телефонів, за якими можна викликати спеціаліста, вказані на нашому сайті. Режим роботи майстра на викликах:

  • з понеділка по п`ятницю – з 9.00 до 19.00 г.
  • субота – з 10.00 до 16.00 г.

Зателефонувавши, будьте, будь ласка, готові відповісти на питання консультанта щодо пралки: хто виробник, яка модель, рік випуску та які зміни відбулись в її роботі. Чому ця інформація потрібна нам, адже майстер все рівно прийде на виклик? Це допоможе йому максимально бути готовим до роботи, взявши потрібні інструменти та комплектуючі запчастини.

Заявку подали, коли чекати спеціаліста

Ми все робимо для комфорту клієнта, можете пересвідчитись в цьому самі, адже майстер приїде до клієнта не пізніше, ніж через 2 години після виклику. Тож, сплануйте свій час, бо зі свого боку зробимо по – максимуму, аби пралка якнайшвидше знову запрацювала.

Як підготуватись до візиту майстра

– щоб спеціаліст мав можливість виконати свою роботу зробіть вільним доступ до пралки

– приберіть все з неї (господині часто використовують поверхню для зберігання якихось предметів)

– відро з водою та ганчірка нехай будуть поряд на той випадок, якщо знадобляться майстру в процесі роботи

Що буде виконано спеціалістом на виклику

Спочатку треба знайти причину, яка змусила клієнта звернутись до нас, тобто, провести діагностику. А вже потім, якщо клієнт дасть «добро» – виконати ремонт. Зверніть увагу – лагодить техніку майстер на місці, прибувши на виклик, що не може не порадувати клієнта. Та, коли випадки більш складні і конче потребують лише умов майстерні – ми самі (за згоди власника техніки, звичайно), заберемо її в сервіс.

Чи займатиметься майстер пралкою вдома, приїхавши на виклик, чи в майстерні компанії, – все, що необхідно йому зі спеціального обладнання чи певних інструментів має, як і запчастини. Потребуватиме ремонт деталей, які йтимуть «під замовлення» – не проблема, дістанемо. І, пам`ятайте: побачивши дивну поведінку агрегата, – кличте спеціаліста.

Тож, щоб пралку якомога швидше привезти до ладу та вона приступила до виконання своїх важливих обов`язків – викличне нашого майстра додому!

Next Post

Київ в об’єктиві шведського фотографа: як виглядала українська столиця у 1960-х роках

Пн Кві 22 , 2024
В мережі з’явилися архівні фото Києва у 60-ті роки ХХ століття шведського фотографа Георга Одднера. Фото опублікував ресурс “Спрага: в Києві цікаво”. На фото – весняний Київ, переважно дощить, люди чекають громадський транспорт. Також фотограф зняв краєвиди Києва: вид на Лівий берег, підтоплену Русанівку, Видубицький монастир, пасаж на Хрещатику. Шведський фотограф Георг […]
архівні фото Києва

Можливо ви пропустили?