П’яний поліцейський на смерть збив чоловіка під Києвом: з’явилося відео моменту ДТП

Державне бюро розслідувань повідомило подробиці смертельної аварії в Броварах, де співробітник поліції, перебуваючи поза службою, на Nissan збив двох людей на зелений сигнал світлофора. В результаті аварії один з пішоходів загинув на місці події, а інший отримав численні травми.

Встановлено, що працівник поліції знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронець затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі затриманому готується повідомлення про підозру і вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу і звільнення з посади”, – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування здійснюється за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

ДБР також опублікувало кадри моменту аварії.

Увага! Відео не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18 років, вагітним і людям зі слабкою психікою.

У разі доведення провини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Новости “Сегодня” писали, що за словами керівника Броварського відділу поліції Олега Петренка, затриманим виявився працівник екс-спецпідрозділу “Беркут”, передає видання “Трибуна-Бровари”. У його крові правоохоронці виявили близько 3 проміле алкоголю, що є сильним ступенем сп’яніння.

0:00 / 0:52

Next Post

В Олександрівській лікарні вперше імплантували механічне серце

Пн Лют 17 , 2020
В Олександрівській клінічній лікарні Києва столичні кардіохірурги провели операцію з імплантації механічного серця (LVAD). Це перша подібна операція в Україні, виконана на базі муніципального медичного закладу. Мер Києва Віталій Кличко провідав пацієнта, якому механічне серце врятувало життя. «Це кардіологічне відділення є одним із найкращих відділень в Україні. За два роки […]

Можливо ви пропустили?