Викрадення хлопця під Києвом: злочинці затримані

Також названий замовник злочину.
Скандал з викраденням молодого хлопця під Києвом отримав несподіване продовження, передає politeka.net.
Як ми раніше повідомляли, 10 січня в селі Святопетровское Києво-Святошинського району невідомими був викрадений молодий чоловік.
Жертвою зловмисників став 24-річний Микола Куліков.
Пізніше в прокуратурі Києва повідомили, що силовикам вдалося затримати злочинців, які організували викрадення молодого хлопця.
«Замовниками злочину виявилися 56-річний житель тимчасово окупованій території Донецької області і його син, які одночасно є родичами потерпілого», – повідомили в прес-службі відомства.
За інформацією силовиків, злочинцям було відомо, що після переїзду з Донецької області в 2014 році родина жертви викрадення залишила на окупованій російськими військами території свій бізнес і майно. Тому, намагаючись заволодіти цим бізнесом, зловмисники вирішили викрасти одного з членів сім’ї.
Для здійснення свого плану вони знайшли виконавця, який за $ 3600. погодився викрасти 24-річного хлопця. Так, в якості завдатку виконавцю замовники передали аванс в сумі $ 600.
Під час затримання, крім грошових коштів за викрадення Миколи Куликова, у старшого з чоловіків вилучили пістолет Макарова, мобільний телефон, а також пенсійне посвідчення колишнього співробітника ГУ СБУ в Донецькій області.

Next Post

У зв'язку з пошкодженням мереж в будинках на трьох вулицях немає води

Пн Січ 14 , 2019
Станом на 14 січня ремонтні бригади «Київводоканалу» працюють над локалізацією і ліквідацією пошкоджень на мережі холодного водопостачання, які були зафіксовані Головній диспетчерській. Як повідомляє диспетчерська служба «Київводоканалу», тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: вул. Еспланадна, 20; вул. Данила Щербаківського, 51,53, 55; вул. Героїв Дніпра, 45, 47, 55. Орієнтовний термін ліквідації пошкоджень […]

Можливо ви пропустили?