Таксист у Києві відмовився везти пасажирів, які «ненавидять українську мову»

таксист

У неділю, 5-го грудня, київський таксист висадив пасажирів, які сказали, що ненавидять «українців та українську мову», а потім вимагали, щоб водій спілкувався російською.

Запис з відеореєстратора таксист опублікував на Youtube-каналі.

Таксист Анатолій обслуговував двох людей (імовірно, чоловіка та дружину), які розмовляли російською. Під час поїздки добряче п’яна жінка сказала, що ненавидить українську мову – після цього водій вирішив повернути їм гроші та попросив вийти з машини.

Під час суперечки з використанням нецензурних висловів пасажир заявив, що ненавидить українців, а також вимагав, щоб водій спілкувався з ним російською.

Жінка була явно нетверезою. Її чоловік взяв гроші, вийшов з машини та далі розпочав нецензурно висловлюватися на адресу ймовірної дружини, а потім застосовувати силу, щоб витягнути її з салону.

При цьому таксист поводив себе ввічливо, у тому числі щодо пасажира, який голосно кричав на нього.

 

Next Post

Чоловік влаштував стрілянину на полігоні відходів у Голосієві

Пн Гру 6 , 2021
При спробі потрапити на територію полігону будівельних та великогабаритних відходів №6, що розташований на вулиці Пирогівський шлях у Голосіївському районі Києва, чоловік здійснив кілька пострілів з револьвера “Флобера” в охоронців. Подія сталася у неділю, 5 грудня, повідомила пресслужба ПрАТ “Київспецтранс”. Внаслідок стрілянини було поранено одного з охоронців. Він отримав легкі […]
стрілянина

Можливо ви пропустили?