На Київщині шукають дворічного хлопчика. Про його зникнення батьки сповістили поліцію через 5 годин

Зниклий хлопчик
Правоохоронці розшукують у селі Рагівка Вишгородського району, що на Київщині, зниклого 14 квітня дворічного хлопчика Богдана Уніченка. Про зникнення батьки сповістили поліцію, коли вже стемніло.

Про це повідомив керівник поліції області Андрій Нєбитов.

Він називає зникнення хлопчика надзвичайною подією. Зазначає, що мати повідомила про зникнення дитини приблизно о 21:00 — через 5 годин після самого зникнення.

У цей час вже було темно. Пошуки дитини тривали всю ніч, його шукають і зранку 15 квітня. До пошуків залучили 240 людей, серед яких Нацгвардія та рятувальники.

До пошуків під’єднали аеророзвідку, правоохоронці проводять подвірний обхід. Вже перевірили закинуті будівлі та колодязі. Поліція вже розширила радіус пошуків — шукатимуть дитину у найближчих селах. До заходів приєдналися волонтери.

«Якщо у вас є будь-яка інформація щодо можливого місця перебування дитини — повідомте про це на спецлінію поліції «102» або до Вишгородського районного управління поліції», — закликає Нєбитов.

Next Post

Влада Києва розробить «карантинні» правила святкування Великодня

Чт Кві 15 , 2021
Влада Києва розроблятиме правила святкування Великодня у столиці, аби уникнути масових скупчень людей. Про це   заявив перший заступник голови Київміськдержадміністрації Микола Поворозник. «Ми однозначно будемо проробляти правила, за якими будемо відзначати великодні свята, а також поминальні дні, які йдуть після великодніх свят. У нас є досвід минулого року, коли […]
великдень

Можливо ви пропустили?