Під Києвом затримали кримінального авторитета на прізвисько «Лощ», якого шукали два роки

Під Києвом, у місті Біла Церква, поліцейські затримали впливового в кримінальному світі злочинця на прізвисько «Лощ». Його підозрюють в організації вбивства учасника АТО в 2017 році. Чоловіка розшукували два роки.

Затриманий – 47-річний уродженець Караглика, який неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі. Про це Інформатор дізнався з повідомлення поліції Київської області.

У 2017 році в місті Кагарлик вбили учасника антитерористичної операції. Нападника, який завдав смертельні ножові поранення, поліція затримала відразу. Його справу вже в суді. А організатор нападу втік. Його оголосили розшук і продовжували пошуки.

У поліції розповіли, що, перебуваючи в розшуку, зловмисник вів конспіративний спосіб життя, постійно переховувався, але при цьому він примудрявся тримати в страху жителів району і «кришувати» гральний бізнес. Зараз вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Запобіжний захід для нього обере суд.

Нагадаємо, в ніч на 24 жовтня 2017 року під час бійки біля магазину в місті Кагарлик чоловік завдав ножем смертельних ударів 33-річному місцевому жителю, а його молодшому братові – проникаюче ножове поранення грудей. Життя останнього вдалося врятувати. Старший чоловік, учасник антитерористичної операції на сході України, помер на операційному столі.

Джерело

Next Post

У Прип'яті встановили новорічну ялинку (ФОТО)

Чт Гру 26 , 2019
25 грудня 2019 року “Асоціація Чорнобильських туроператорів” проводить акцію, що покликана привернути увагу до збереження м. Прип’ять та інших споруд та об’єктів Чорнобильської Зони відчуження. Акція спрямована на ознайомлення світової громадськості з ходом робіт та планів на 2020 рік щодо музеєфікації та охорони об’єктів ЧЗВ, зокрема внесення об’єктів ЧЗВ до […]
Ялинка Припять

Можливо ви пропустили?