Ремонт Шулявського шляхопроводу в Києві: Кличко заявив про ускладнення

Гальмування питання про знесення п’ятого цеху заводу “Більшовик” буде затягувати процес будівництва Шулявського шляхопроводу. На місці п’ятого цеху заводу повинні побудувати один із з’їздів з нового моста.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

“Підрядник обіцяє відкрити рух транспорту по новому мосту вже до кінця цього року. Але у нас є ускладнення. Потрібно знести п’ятий цех заводу” Більшовик “, на місці якого повинен бути один із з’їздів. Цей цех не працює зараз. Там продають секонд-хенд . Але Фонд держмайна гальмує процес. У них різні відмовки, мовляв, це неможливо зробити “, – цитує Кличка прес-служба КМДА.

Кличко заявив, що столична влада переходити до більш активних дій.

“Нам потрібно вкластися в терміни. Якщо міст побудують, а потім доведеться зносити цех, це зможе збільшити і кошторис робіт, і буде затягувати процес будівництва шляхопроводу”, – додав мер.

Next Post

Більше сотні підприємств, громадських організацій та інших установ Києва готові долучитись до акції «День без поліетилену»

Ср Лип 3 , 2019
Понад 100 магазинів, супермаркетів, аптек, громадських організацій та інших установ зареєструвалося до участі в акції «День без поліетилену», що відбувається 3 липня. Вона проходить у рамках Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів з ініціативи Програми розвитку ООН та Міністерства екології та природних ресурсів України, міжфракційного об’єднання ВРУ «Зелена енергія змін» та […]

Можливо ви пропустили?