Під Києвом пройде безкоштовний фестиваль повітряних куль

У селі Березівка ​​Київської області в суботу, 25 травня, на території виставкового центру “КиївЕкспоПлаза” відбудеться фестиваль повітряних куль “Мама, я вдома”.

Про це повідомляється на сайті фестивалю.

В рамках фестивалю заплановані майстер-класи з повітроплавання, масовий старт близько 20 аеростатів, змагання на кулях кей-граб, яскраве 3D-шоу та вечірній світіння повітряних куль.

Скільки? Вхід на фестиваль безкоштовний, однак необхідна попередня реєстрація за посиланням. Максимальна кількість учасників – 3 тисячі людей.

Де? Виставковий центр КиївЕкспоПлаза в с. Березівка ​​Київської області (в 20 хвилинах від Києва)

Як дістатися? В день фестивалю від ст. метро Житомирська будуть відправлятися спеціальні маршрутки. Сстоімость проїзду – 30 грн.

Відзначимо, що за чималу суму – майже 3 тис. Грн, можна стати пасажиром одного з повітряних куль, попередньо замовивши місце в аеростаті. Всього місць 48. Польоти здійснюватимуться з 19:00 до 20:00.

 

Джерело: 44.ua

Next Post

Розкопки на Поштовій площі в Києві отримали статус пам'ятника національного значення

Чт Тра 23 , 2019
Кабмін схвалив зміна категорії пам’ятки на Поштовій площі в Києві на категорію національного значення. Пам’ятник “Ділянка прибережного міського кварталу Середньовічного Києва” став об’єктом національного значення. Йому присвоїли охоронний номер 260094. Відповідне рішення прийнято на засіданні Уряду в середу, 22 травня, повідомили в прес-службі Міністерства культури України. “Пам’ятник” Ділянка прибережного міського […]

Можливо ви пропустили?