Цьогоріч на «Книжковому Арсеналі» вперше з’явиться «Ветеранський намет»

На ІХ Міжнародному фестивалі «Книжковий арсенал», що відбудеться в Києві 22-26 травня, вперше з’явиться унікальний простір «Ветеранський намет», в якому будуть зібрані друковані твори, авторами яких є воїни російсько-української війни.

Про це пише ZIK.

Як повідомляють організатори форуму, «Ветеранський намет» стане унікальним простором, де будуть представлені книжки десятків ветеранів, дійсних військовослужбовців, які в своїх творах розповідають про Донбас, війну і життя після неї.

Варто зазначити, що «Ветеранський намет» є не умовною назвою. Вперше на фестивалі буде встановлено справжній військовий намет з відповідним військовим устаткуванням. У цьому наметі гості фестивалю зможуть не лише ознайомитись з асортиментом військової літератури, придбати вподобані книжки, а й поспілкуватися із їх авторами.

Презентація «Ветеранського намету» відбудеться в день офіційного відкриття «Книжкового Арсеналу». Також протягом фестивалю відбудеться дискусійна панель, на якій мова піде про значення військової літератури для соціуму та самих ветеранів, як один з аспектів соціалізації та адаптації після повернення з фронту.

Ідея створення такого простору, яку підтримали Міністерство у справах ветеранів та Мистецький Арсенал, пішла від самої ветеранської спільноти.

Взяти участь в «Ветеранському наметі» можуть безкоштовно всі охочі, які підпадають лише під два критерії, які висунули самі ветерани-письменники: взяти участь можуть ті, хто захищав Україну в боях на Донбасі або допомагав воїнам; книга має бути про війну та події з нею пов’язані.

Next Post

Показали скляну підлогу пішохідного моста через Володимирську гірку у Києві

Вт Тра 14 , 2019
На оглядових майданчиках велопішохідного мосту, який з’єднає Володимирську гірку та Арку Дружби народів, встановили скляну підлогу. Про це інформує прес-служба КМДА. Міст мають відкрити до Дня Києва, який цього року припадає на 26 травня. На мості будуть пішохідні та велосипедні доріжки, оглядові майданчики. Також облаштують освітлення та відеоспостереження. Post Views: […]

Можливо ви пропустили?