Столичні ЖЕДи таки змусять робити ремонти у будинках

Протягом останнього місяця від мешканців Києва надійшло 2,7 тисяч пропозицій щодо проведення поточних ремонтів у житлових будинках.

Усі пропозиції мешканців керуючі компанії повинні взяти в роботу – провести збори з будинковими громадами та скласти плани першочергових робіт, – пише Вечірній Київ.

“Зараз ми отримали перший зворотній зв’язок на ті оголошення, що були розміщені на парадних”, – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

“Ми запропонували людям взяти участь у формуванні планів поточних ремонтів у рамках плати за послугу з утримання будинків та прибудинкових територій. Маємо наразі 2,7 тисяч звернень. Для обговорення цих пропозицій районні керуючі компанії проводитимуть збори, оскільки необхідно саме рішенням більшості мешканців будинку визначити першочергові ремонтні роботи”, – додав Він.

За словами Петра Пантелеєва, комунальні керуючі компанії на основі побажань людей складатимуть першочергові та перспективні плани, враховуючи фінансові обсяги відрахувань на поточний ремонт та пріоритети.

Next Post

Коммунальщики КП "Киевкоммунсервис" собирают опасные отходы без лицензии

Вт Жов 3 , 2017
Почти два года назад петиция киевлян с требованием установить в городе контейнеры для сбора опасных отходов (батареек, энергосберегающих ламп, ртутных градусников и пр.) собрала 10 224 подписей. Сейчас коммунальное предприятие “Киевкоммунсервис” приступило к ее реализации – закупаются 145 контейнеров на сумму 1 млн гривен. Пока длится процедура закупки, предприятие собирает […]
Батарейки

Можливо ви пропустили?