B Києві на вокзалі пограбували родину найсильнішої людини України

На київському Центральному залізничному вокзалі пограбували дочку і дружину найсильнішої людини України Олександра Лашина.
“Сьогодні в моїй родині сталося вкрай неприємна подія. Дружина з донькою приїхали на Центральний ж / д вокзал Києва, щоб відправитися поїздом додому. У дочки вкрали гаманець, дитина отримала величезний стрес і переніс великий страх!”, – написав Лашин.
“Я регулярно слухаю розповіді своїх знайомих про кишенькових злодіїв на київському ж / д. Чому на об’єкті стратегічного значення процвітає злодійство, чому мандрівники не захищені нашої поліцією. Місця великого скупчення людей ваблять злочинців, чому ті, хто повинен нас захищати не діють! Знайшов жахливу статистику! тільки за перше півріччя 2018 року на території вокзалу сталося понад 400 злочинів. Упевнений, що не всі пасажири звертаються до органів, тому ця цифра в рази більше “, – зазначив стронгмен.
Олександр Лашин – відомий український богатир, в 2011 році він отримав звання найсильнішої людини в Україні.
Джерело: Інформатор

Next Post

Показали тизер серіалу НВО про Чорнобильську аварію. Прем'єра відбудеться 6 травня

Ср Бер 13 , 2019
Телеканал HBO представив перший тизер міні-серіалу, присвяченого Чорнобильській трагедії. У ролику показали кадри зі серіалу, які, зокрема, розповідають і про ліквідацію вибуху на Чорнобильській АЕС.  Про це пише “Історична правда”. Серед акторів серіалу — номінант премії “Еммі” Джаред Харріс (“Корона”, “Божевільні”), Стеллан Скарсгард (“Меланхолія”, “Дівчина з татуюванням дракона”), номінант на “Оскар” Емілі […]
Лес Чернобыль

Можливо ви пропустили?