У Києві заблоковано роботу інспекції з паркування: автомобілі не евакуюють

Фото: Центр організації дорожнього руху м.Києва

У Києві припинили евакуювати автомобілі через блокування роботи інспекції з паркування. Правоохоронці вилучили у інспекції сервери і робочі станції у справі про перевищення службовим становищем керівництвом інспекції, повідомив в Telegram заступник голови Київської міської госдаміністраціі Костянтин Усов.

В Офісі генпрокуратура заявили, що п’ятьом чиновникам КМДА повідомили про підозру в перевищенні службових повноважень. Через це зараз в Києві не евакуюють автомобілі, які неправильно припарковані та заважають дорожньому руху, заявив заступник голови КМДА Усов.

“Мене поінформували, що зараз інспекція обезголовлена ​​і практично паралізована. Сервери і робочі станції інспекції вилучено. Евакуація автомобілів, які істотно перешкоджають дорожньому руху, не здійснюється. Водії безкарно паркуються на тротуарах, смугах громадського транспорту”, – написав Усов. У Facebook він додав, що робота інспекції заблокована з п’ятниці.

За інформацією Генпрокуратури, один з керівників Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і керівництво інспекції з паркування безпідставно евакуювали автомобілі на штраф-стоянку. За можливість забрати автомобіль вони нібито вимагали у водіїв суму, яка вдвічі перевищує офіційний тариф.

“Щодня члени групи повинні були становити 300 актів, на підставі яких приватні служби евакуювали транспортні засоби. Щоб виконати” денної план “, вони вдавалися до хитрощів – у припаркованого автомобіля встановлювали знак” Дорожні роботи “, – заявили в Генпрокуратурі.

При цьому мобільний додаток Київ Цифровий, через яке можна оплачувати парковку і штрафи, працює.

Next Post

У Києві поліцейський під прикриттям начальника три роки не ходив на роботу, але отримував зарплату — прокуратура

Вт Сер 17 , 2021
Правоохоронці викрили київського поліцейського, який понад три роки не ходив на роботу, але отримував зарплату. Це відбувалося завдяки керівнику, який його покривав. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури. За даними слідства, працівник одного з управлінь Нацполіції Києва домовився зі своїм безпосереднім керівником, щоб той покривав його відсутність на роботі. Поліцейський не […]
поліцейський

Можливо ви пропустили?