Аеропорт «Київ» показав парк спецтехніки для боротьби зі снігом та обледенінням (ФОТО)

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, за останні кілька років аеропорт придбав 5 нових одиниць снігоприбиральної техніки.

Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського повністю готовий до роботи взимку. Наявна снігоочисна техніка перевірена та заготовлені протиожеледні матеріали. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Маємо 36 одиниць снігоприбиральної техніки, яка буде задіяна для боротьби зі снігом та обледенінням. Протикригова обробка є чи не найважливішою складовою авіаційної безпеки. Щоб на фюзеляжі, поверхні та хвості літака не утворювався лід, застосовують діайсери – техніку для обробки літаків рідиною від ожеледі, установки для підігріву повітряного судна та навісне обладнання», – зазначив Олександр Густєлєв.

За словами Олександра Густєлєва, для боротьби із наземним обмерзанням на всіх видах аеродромних покриттів заготовили 70 тонн гранульованого та 88 куб. м рідкого антикригового реагенту. Повністю готове обладнання котелень, теплових та електричних мереж. Також відремонтували та підготували до роботи взимку світлосигнальне обладнання.

В автопарку аеропорту наявні вимірювач коефіцієнту зчеплення на злітно-посадковій смузі, машини для розсіювання піску, нанесення рідкого хімреагенту, снігоочисна машинерія, вітрові машини, а також сміттєприбиральна техніка і трактори, бульдозери, грейдери, навантажувачі.

За останні кілька років аеропорт придбав 5 нових одиниць снігоприбиральної техніки.

Next Post

Вандали розбили і облили фарбою пам'ятну плиту загиблим воїнам ОУН у Бабиному Яру

Пт Жов 30 , 2020
У Бабиному Яру в Києві вандали розбили пам’ятну плиту з іменами учасників похідної групи ОУН, розстріляних нацистами в 1941-1942 роках. Про це повідомив голова Організації українських націоналістів Богдан Червак у Фейсбуці. “У Бабиному Яру здійснений акт вандалізму. Так звані “невідомі особи” розбили пам’ятну плиту з іменами учасників похідної групи ОУН, яких німці розстріли в 1941-1942 роках. Пам’ятна плита, до речі, розміщена біля Пам’ятного хреста, встановленого в 1992 році на […]
ОУН, Бабин Яр

Можливо ви пропустили?