Річковий вокзал віддали в оренду американському університету

річковий вокзал

Договір оренди будівлі Річкового вокзалу площею 7,7 тис. кв. м підписаний на 10 років.

Про це повідомив директор Colliers Ukraine Олександр Носаченко, передає “Інтерфакс-Україна“.

Договір оренди будівлі Річкового вокзалу в столиці на 10 років. Документ підписували команда Colliers Ukraine та “Американ Юніверсіті Київ”.

“В університеті світового рівня” Американ Юніверсіті Київ “планується одночасне навчання 2-3 тис. студентів“, – повідомив Носаченко.

Очікується, що після реставрації Річкового вокзалу вже в наступному навчальному році університет прийме перших студентів. Інформація про рестарацію вокзалу стала відома наприкінці серпня.

Новий вищий навчальний заклад “Американ Юніверсіті Київ” було презентовано влітку 2021 року. Воно буде надавати освітні послуги в партнерстві з державним Університетом штату Аризона (ASU), що займає перше місце з інновацій серед університетів США.

До реалізації проекту АЮК залучили низку інвесторів – як з американської, так і з української сторони. Американських інвесторів на презентації вузу представляв Курт Волкер.

Next Post

У Києві жінка розповсюджувала порно з п'ятирічною донькою

Ср Вер 8 , 2021
У Києві судитимуть жінку, яка виготовляла порно за участю малолітньої доньки Про це пише  пресслужба Київської міської прокуратури. Жінка упродовж 2017-2019 років вчиняла розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки та фіксувала це на камеру, а потім розповсюджувала ці файли через інтернет. На момент початку кримінального правопорушення дівчинці було п’ять років. У ході […]
Поліція, дівчинка

Можливо ви пропустили?