В аеропорту “Бориспіль” застрягли пасажири одного з рейсів через поломки в гальмах літака

У міжнародному аеропорту “Бориспіль” застрягли українці через технічну несправність літака казахських авіаліній Air Astana.
Про це повідомляють ЗМІ.
Рейс КС 402 був запланований з Києва в Алмати (Казахстан) на 17 січня, в 21.47, але через те, що у повітряного судна виявили технічну неполадку в гальмівній системі, рейс перенесли на п’ятницю, 18 січня.
“Я приїхав в аеропорт, пройшов реєстрацію і все йшло за графіком, але перед посадкою нам оголосили про затримку вильоту на 40 хвилин. Через зазначений час нас все-таки запустили на борт, де ми дуже довго просиділи. В кінцевому результаті нам оголосили про технічну неполадку і ми чекали рішення інженерів. Рейс скасували, нас запропонували розселити в найближчі готелі. А виліт перенесли на наступний день, на 12.30 “, – розповів один з пасажирів.
За словами чоловіка, представники авіакомпанії повністю взяли на себе витрати за житло і трансфер.
Джерело: Інформатор

Next Post

У Києві в одному з тролейбусів чоловік побив кондуктора (ВІДЕО)

Пт Січ 18 , 2019
За фактом інциденту порушено кримінальну виробництво. У Києві в тролейбусі №27 пасажир без квитка побив ногами кондуктора. Після цього інциденту, який стався 15 січня, КП “Київпастранс” вирішило відновити спільні рейди в громадському транспорті з Нацполіціей. Також на сторінці підприємства в Facebook 17 січня було опубліковано відео конфлікту між пасажиром Сергієм […]

Можливо ви пропустили?