Кличко проти зупинки громадського транспорту навіть в разі повного локдауну

У Києві у разі введення жорсткого локдауну не потрібно зупиняти громадський транспорт.

Таку думку висловив столичний міський голова Віталій Кличко.

Кличко стверджує, що в разі введення локдауну наполягатиме на тому, щоб метро та громадський транспорт не зупиняли.

“Все вводиться для того, щоб розірвати ланцюг поширення, але дуже багато людей задіяні в забезпеченні життєдіяльності міста, і ми не можемо зупинити місто взагалі. Я говорю про водопостачання, електропостачання і так далі. Місто – це живий організм. Не можна, щоб ми зупинили роботу транспорту, і люди будуть забиватися в один автобус, як минулого разу”, – сказав він.

За словами мера, в багатьох інших країнах вводили локдаун, але транспорт не зупиняли, щоб люди могли їздити на роботу.

“Я багато разів підкреслював, що без крайньої потреби люди не повинні виходити в громадські місця, користуватися громадським транспортом. І дуже важливо контролювати ті правила, які введе уряд. Ми звертаємося до людей, щоб вони проявляли свідомість. Локдаун не матиме ніякого ефекту, якщо ми не розірвемо ланцюжок передачі інфекції”, – сказав він.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Кличко дозволяє проводити новорічні свята у школах та дитячих садках.

 

Next Post

40 тисяч за присвоєння інвалідності: у Києві спіймали медиків на хабарі

Пт Лис 27 , 2020
У Києві повідомлено про підозру двом медпрацівникам, які вимагали 40 тис. грн за присвоєння групи інвалідності. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, На одержанні хабара затримано голову спеціальної кардіологічної МСЕК №2 та завідувача кардіологічного відділення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Святошинського району (ч. 3 ст. 368 та ч. 5 […]
Хабар

Можливо ви пропустили?