На Будинку профспілок знову встановили вивіску KFC

На фасаді Будинку профспілок, що на Майдані Незалежності в Києві, встановили нову вивіску закладу швидкого харчування KFC, хоча раніше активісти заявили про його закриття, повідомляє Громадське.

Цього разу вивіску встановили на будівлі з боку вулиці Михайлівської.

Фото Михайло Жернаков

За словами представника координатора Громадського сектора Євромайдану Олега Слабоспицького, вивіску загорнули в чорний целофан.

«Але питання наявності KFC в профспілках це не знімає. Таке враження, що перевіряють відреагують люди чи ні», – зауважив активіст.

На прохання прокоментувати ситуацію речник Київської міської держадміністрації Вадим Носач зазначив, що КМДА не має жодного стосунку до Будинку профспілок. Він перебуває у власності Федерації профспілок. Громадське намагається отримати коментар від Федерації профспілок, однак поки що це не вдалося.

1 thought on “На Будинку профспілок знову встановили вивіску KFC

Comments are closed.

Next Post

У Києві перед зустріччю Тимошенко з виборцями затримали активістів з плакатами «Хто замовив Катю Гандзюк?»

Нд Лют 10 , 2019
На Контрактовій площі у Києві перед зустріччю кандидата в президенти Юлії Тимошенко з виборцями правоохоронці затримали активістів з плакатами «Хто замовив Катю Гандзюк?». Зокрема, затримали активістів з плакатами із закресленими прізвищами голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера та з написами «Хто замов Катю Гандзюк?», – повідомляється на сторінці руху у […]

Можливо ви пропустили?