Синоптики попередили про сніг та ожеледицю в Києві

Пішоходів і водіїв закликають обережно пересуватися по місту

У Києві сьогодні, 6 січня, очікується невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

Повідомляється, що сьогодні в столиці хмарно, очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, температура вдень від -3 до -5.

Для запобігання травматизму киян закликають бути обережними, пересуваючись по місту, а водіям рекомендують дотримуватися додаткових заходів безпеки, щоб уникнути аварій.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили, що в українських Карпатах сьогодні очікується значна лавинна небезпека.

Крім того, сьогодні стало відомо, що рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) переходять на посилений режим на період святкування Різдва. Окремо рятувальники наголосили, що посилений моніторинг буде проводитися у культових спорудах (церквах). Всього до 8 січня на цілодобовому чергуванні будуть знаходитися близько 7000 рятувальників.

 

Джерело: РБК-Україна

Next Post

Як буде працювати громадський транспорт на Різдво

Нд Січ 6 , 2019
У ніч з 6 на 7 січня наземний пасажирський транспорт столиці продовжить роботу на 3 години. Окрім того, 7 січня з 12-ї до 16-ї години, у зв’язку зі святковими заходами на Софійській та Михайлівській площах, буде змінено маршрут тролейбусів №6, 16 і 18. Метрополітен на Святвечір працюватиме у штатному режимі […]

Можливо ви пропустили?