Варто звернути увагу на “розумний дім”

Дім, це місце, де ви відпочиваєте. Відновлюєте сили, проводите приємний час. Місце — де повинно бути максимально зручно, безпечно і комфортно. Дім це ж не лише стіни, меблі, побутова техніка. Це, перш за все, атмосфера. А щоб зробити її ще приємнішою, варто звернути увагу на “розумний дім”.

Що таке Розумний дім?

Це комплекс датчиків та техніки, які об’єднані в єдину систему. Керувати ними можна з смартфону чи комп’ютеру. Завдяки цій технології можна зробити перебування вдома максимально зручним.

Житло у basis.in.ua буквально “оживає” і робить все можливе для комфортного життя свого власника.

розумний дім

Що входить до системи “Розумний дім”?

До Розумного дому можна підключити багато різноманітних пристроїв. Найбільш популярними є забезечення функцій:

  1. Клімат — контролю. Це підтримка комфортної температури та рівня вологості. Керування кондиціонером, теплою підлогою, опаленням.

  2. Безпеки. Сюди входить система відеоспостереження, датчики руху, сигналізація. Все, що відбувається у домі за вашої відсутності можна буде перевірити прямо на своєму смартфоні.

  3. Освітлення. Створення різноманітних сценаріїв освітлення в залежності від настрою, періоду дня.

  4. Керування технікою. Кавоварка може вмикатись за 10 хвилин до вашого пробудження, пральна машина вночі, а телевізор запише програму поки вас нема вдома.

Як же створити Розумний дім?

Це складна система, яка вимагає налашутвання професіоналів. Швидко і якісно налаштують усі необхідні прилади для вашого комфорту у компанії Базіс Інжиніринг.

Сам процес складається з декількох етапів.

  1. Підготовка проекту. Спеціалісти складуть перелік всіх функцій та техніки, яка повинна бути підключена. Будуть прораховані та детально прописані всі важливі моменти, такі як строки виконання та вартість проекту.

  2. Монтаж проекту. Спершу проводиться “чорновий монтаж”, тобто прокладання всієї необхідної проводки. Пізніше – “чистовий”, тобто встановлення датчиків та сенсорів управління.

  3. Програмування. Коли всі проводи і сенсори готові, спеціалісти компанії Базис Інжиніринг налаштовують систему під вподовання власників житла.

  4. Обслуговування. Будь-яка система може дати збій. Особливо це актульно для України, де енергетична система працює на межі своїх можливостей. Крім того, звички і потреби мешканців дому можуть змінюватись. Тож у компанії забезпечують повне сервісне обслуговування системи Розумний дім.

Отже, Розумний дім це новий рівень комфорту. Замовляйте його створення на basis.in.ua і насолоджуйтесь кожною хвилиною перебування у вашому зручному, приємному і безпечному житлі.

Next Post

У КМДА пропонують прийняти мораторій на фінансування другорядних потреб

Вт Лип 18 , 2023
У КМДА готують мораторій на використання бюджетних коштів до кінця воєнного стану після історій із закупівлею барабанів для укриттів, ремонтів доріг та реконструкцій. Про це пише “Телеграф”. Підготовку рішення про впровадження мораторію ініціював депутат Київради Григорій Маленко (фракція ГОЛОС), про це він повідомив у Facebook. За словами депутата, це дозволить закумулювати ресурс, […]
КМДА

Можливо ви пропустили?