Зеленський та Єрмак лікуються від коронавірусу у «Феофанії». У президента в палаті встановили спецзв’язок

Президент Володимир Зеленський та глава його Офісу Андрій Єрмак, у яких підтвердили COVID-19, перебувають в ізольованих палатах лікарні «Феофанія».

Про це розповів радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк.

«Усе достатньо суворо, регламентовано протоколом. Вони у «Феофанії». Там є обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради», — зазначив радник.

Він додав, що Зеленський проводить відеозустрічі, в його ізольованій палаті встановили спецзв’язок. Єрмак також перебуває в окремій палаті, але в нього немає спецзв’язку.

«У них там стандартний графік. Єдине обмеження — це ізоляція, нікого поряд немає. Тобто ніхто з помічників не перебуває з президентом чи главою Офісу, вони в комунікаційному офлайні», — пояснив Подоляк.

Зеленський із Єрмаком також не бачаться, вони спілкуються телефоном. Крім того, президент не контактує з дружиною Оленою Зеленською, яка вже раніше перехворіла.

Нагадаємо, вчора на засіданні Кабміну до коронавірусного фонду повернули гроші, виділені раніше на дороги.

Next Post

Аваков і Ткаченко виступали проти "локдауна вихідного дня", - ЗМІ

Чт Лис 12 , 2020
Два члена Кабінету міністрів виступали проти скасування адаптивного карантину і введення “карантину вихідного дня”. Про це пише УНІАН. “Аваков і Ткаченко виступали проти посилення карантину, а саме – локдауна вихідного дня. Перед початком офіційного засідання Кабміну серед членів уряду була палка дискусія щодо основного рішення. І саме Аваков з Ткаченко […]
Кабінет-Міністрів-України

Можливо ви пропустили?