У фонді держмайна назвали вимоги до нових власників готелів «КОЗАЦЬКИЙ» та «УКРАЇНА»

Готелі не мають жодного стратегічного значення для країни, генерують збитки, тому сьогодні основне завдання —  перетворити ці пасиви в активи

Про це заявив голова Фонду державного майна України Віталій Коваль в ефірі телемарафону «Єдині новини» на ICTV. Очільник відомства розповів про приватизацію готелів «Козацький» та «Україна», що на Майдані Незалежності.

«Важливо, аби приватний бізнес почав вміло керувати об’єктами, тільки тоді відбудеться генерація доходів і відповідно податків для держави», – наглосив Коваль.

Він назвав прості вимоги до нових власників готелів: погашення всіх боргових зобов’язань, збереження штату працівників готелів протягом шести місяців.

готель Україна

Next Post

Забудовники таємно руйнують архітектурні пам'ятки

Вт Лип 2 , 2024
Тридцять сім історичних будівель Києва нині приховано за будівельними ширмами. Що відбувається за цими завісами – нікому невідомо. Про це пише видання Каштан news. Передостанніми вихідними червня в столиці спалахнув черговий будівельний скандал: після зняття рекламних банерів з історичного будинку на Великій Васильківській з’ясувалося, що будинок фактично знищений. Підставою для демонтажу […]
Велика Василькывська

Можливо ви пропустили?