В ООН спростували закиди рф про нібито існування в Україні так званих програм створення біологічної зброї

ООН

В ООН спростували закиди рф про нібито існування в Україні так званих програм створення біологічної зброї.

Про це на засіданні Ради Безпеки ООН заявила Заступниця Генсека ООН, Верховний представник з питань роззброєння Ідзумі Накаміцу.

“Організацій Об’єднаних Націй нічого не відомо про будь-які програми біологічного зброї в Україні», – наголосила Ідзумі Накаміцу.

Вона також нагадала, що Конвенція про біологічну зброю 1972 року забороняє розробку, виробництво, придбання, передачу, накопичення та застосування біологічної та токсинової зброї. Російська федерація та Україна є учасниками цього договору.

Верховний представник з питань роззброєєня підкреслила, що біологічна зброя була оголошена поза законом з моменту вступу в дію Конвенції 1975 року. Заступниця Генерального секретаря ООН нагадала, що всі держави учасники Конвенції, а їх 183, зобов’язалиася «ніколи і за жодних обставин не розробляти, не виробляти, не накопичувати, або іншим чином купувати, або зберігати» біологічну зброю.

Next Post

Какие особенности нужно учесть при замене электропроводки?

Сб Бер 26 , 2022
Замена электропроводки требует тщательной подготовки, проектирования с учетом характеристик прочих инженерных систем. Составить оптимальный проект может лишь сертифицированный специалист. Компания «Электрик в Киеве» предлагает услуги по проектирования и монтажу систем электроснабжения для квартир, домов различной площади. Заказать на дом услуги, которые предоставляет электрик Вишневое или электрик Виноградарь можно, оставив заявку […]
Электрик

Можливо ви пропустили?