У Києві продають крихітну квартиру з туалетом у передпокої

квартира

У Києві на продаж виставили “смарт-квартиру” загальною площею 13 квадратних метрів, в якій унітаз встановлений біля вхідних дверей.

Відповідне оголошення з’явилося на OLX.

“Смарт-квартира”, як йдеться в описі, розташована на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку, а її загальна площа становить 13 квадратних метрів.

квартира квартира квартира

“Дуже тепла квартира з мінімальними витратами на комунальні послуги. Встановлені нові металопластикові вікна гарної якості, готова до дизайнерських втілень майбутнього власника”, – йдеться у підписі до об’єкту нерухомості.

За “смарт-квартиру”, туалет у якій знаходиться біля вхідних дверей, власник хоче отримати $22 тисячі. Автор оголошення також зазначив, що продає житло без комісії.

Next Post

Пігулки від коронавірусу кияни отримають безкоштовно

Пн Лют 14 , 2022
Зараз столиця очікує надходження партії ліків Молнупіравір по розподілу від МОЗ. Але в аптеках такого препарату не буде. Зараз в деяких аптеках України з`явився препарат від лікування коронавірусу Молнупіравір. Однак його купувати не слід. «Це — підробка. В Україні препарат від COVID-19 Молнупіравір поки не планують реалізовувати в аптеках. Зараз місто його очікує по розподілу від МОЗ», — застерігає киян в інтерв`ю «Вечірньому Києву» депутатка […]
молнупіравір

Можливо ви пропустили?