Жінка народила немовля в автомобілі у центрі Києва

Київські патрульні супроводили до пологового будинку автомобіль, в якому дорогою народила жінка.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

«Напарники Артем Бригинець та Олександр Мерецький патрулювали бульваром Шевченка, коли до них звернувся чоловік з проханням допомогти. У його автомобілі народжувала жінка і їй терміново потрібно було потрапити в пологовий будинок, що в іншому кінці міста. Дорогою в жінки почалися перейми й зволікати вже не можна було. Тож на бульварі Лесі Українки в авто вона народила немовля. Пасажир автомобіля, в якому їхала жінка, був медиком, тож він швидко зміг прийняти пологи», – розповіли правоохоронці.

Коли жінка народила, патрульні швидко супроводили авто з нею до пологового будинку.

«Незважаючи на те, що ми знали, що в автомобілі є медик, ми переймалися, щоб з жінкою та її дитиною все було гаразд, тож намагалися максимально швидко доставити їх до лікарні. Дякуємо водіям, які реагували на наші сигнали та поступалися дорогою», — зазначив один із патрульних.

Нагадаємо, в Києві за минулу ніч сталось 47 ДТП.

Next Post

У зоні проведення ООС загинув воїн 80-й ОДШБр Іван Горошко

Ср Лис 18 , 2020
У зоні проведення операції Об’єднаних сил загинув український воїн Івано Горошко. Про це на сторінці в мережі Facebook повідомляє 80 окрема десантно-штурмова бригада ВСУ. “З сумом повідомляємо, що 16 листопада 2020 року в районі проведення операції Об’єднаних сил під час несення служби по охороні базового табору загинув військовослужбовець 80 окремої […]
Горошко

Можливо ви пропустили?