На Оболоні жорсткоко побили двох пенсіонерок (ФОТО 18+)

Поліція, дівчинка

У понеділок, 31 січня, вранці у Києві на Оболоні невідомі жорстоко побили двох літніх жінок та втекли.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua,

“Друзі, в мій будинок прийшла біда, сьогодні моя мати 61-річна о 7:00 йшла на роботу, на вулиці Йорданська, 6 на неї напали, не зрозуміло поки хто, не зрозуміло поки скільки, зрозуміло тільки що це були не люди, найімовірніше рейд малоліток”, – йдеться у повідомленні.

пенсіонерки

У жінки нічого не вкрали, але побили дуже.

“Телефон, сумка, гаманець, все на місці, ці іроди це робили для забави, на цій же вулиці в проміжок 10-15 хвилин так само побили жінку, яка так і не вийшла з реанімації на даний момент, прошу якщо хоч якась інформація, що хтось щось бачив, дайте знати, що дуже важливо 063-861-61-91”, – пише син постраждалої жінки.

Раніше ми повідомляли, що у Білій Церкві чоловік загинув, порізавшись банкою з огірками

Next Post

У Києві лікарка з таксистом продавали підробні Covid сертифікати

Вт Лют 1 , 2022
Вартість підробленого сертифікату становила 5500 гривень. Про це повідомляє столична прокуратура. Згідно із матеріалами слідства, водій служби таксі, виконуючи роль посередника, підшуковував клієнтів, які бажали отримати сертифікат про вакцинацію від COVID-19 без фактичного проведення щеплення та передавав їхні дані лікарю державного медзакладу. Остання за грошову винагороду заносила фейкові дані про вакцинацію […]
сертифікати

Можливо ви пропустили?