Важливість правильного раціону для собак

Собаки – це, не просто домашні тварини. Вони стають справжніми друзями, членами родини. І кожний власник песика хоче, щоб його улюбленець прожив довге і щасливе життя, був активним та здоровим. 

Ветеринарна ж дієта відіграє у цьому вкрай важливу роль. Це не просто мода, чи каприз, вона має фундаментальне значення для підтримки фізичного та психічного стану песика. Ветеринарна дієта, така як PRO PLAN для собак, це смачний корм та супутні товари, який не лише прийде до смаку тваринці, але й допоможе покращити її стан здоров’я.  

Перш за все, варто пройти огляд лікаря для професійної оцінки стану здоров’я улюбленця та рекомендацій по харчуванню. Оскільки неправильне харчування може призвести до низки неприємних проблем. Серед них ожиріння, алергії, захворювання суглобів, шкірою. Дуже важно бачити, як тварина страждає і не розуміти чому, ба більше, не мати змоги допомогти.

PRO PLAN для собак

А консультація у ветеринара та правильно підібрана дієта дасть змогу уникнути цих прикрих епізодів у житті песика.

Важливо розуміти, що собака, як загалом і люди, не дуже добре сприймають різкі зміни у стилі життя. Тому різкий перехід до іншого типу харчування потрібно проводити поступово. Після провадження нової дієти потрібно уважно стежити за здоров’ям та поведінкою тварини. Якщо виникає нетипова реакція, проблеми з травленням чи алергії,  то обов’язково слід звернутись до лікаря. 

Добре збалансована дієта повинна мати всі необхідні мікро та макроелементи, вітаміни, мінерали. PRO PLAN для собак вирізняється бездоганною якістю та має багато видів корму, щоб кожний улюбленець отримав саме те, що йому потрібно. 

Кожна собака особлива та унікальна. І не лише у сприйнятті свого власника. Абсолютно кожна тваринка має свої потреби, уподобання, і, як не сумно, проблеми. Дієта повинна бути підібрана враховуючи ще й такі параметри як вік, стать, розмір, активність песика. 

Також варто пам’ятати, що стан та здоров’я собачки може змінюватись з часом. Тож дієта може корегуватись. 

Таким чином регулярні візити до ветеринара да дотримання особливого харчування це не розкіш чи короткочасний період. Це відповідальність власника улюбленця. Звісно, підбір дієти це важче та дорожче, ніж придбання звичайного корму, який є на полицях супермаркету, або годування з людського столу. Проте варто пам’ятати, що здорова собачка це щаслива собака. А харчування відіграє у досягненні цієї мети важливу роль. 

Next Post

Як виглядали мости через річку Либідь в Києві понад 100 років тому

Пн Жов 9 , 2023
У мережі з’явилися унікальні архівні фото мостів через річку Либідь у Києві, яка тоді була набагато ширше. Світлини зроблені у різні періоди: у 1870-ті роки та 1908 році. 1870-ті. Старий залізничний вокзал та річка Либідь, яка в той час протікала перед вокзалом: Річка й зараз теж протікає перед столичним вокзалом. […]
Річка Либідь

Можливо ви пропустили?