У столиці шахраї продавали онкохворим підроблені ліки


Правоохоронці викрили схему постачання підроблених ліків і групу осіб, які їх продавали у Києві та Львові. Ділки отримували фальсифікат з інших країн. Псевдопрепарати онкологічної групи з підробленими сертифікатами прибували до України міжнародними рейсовими автобусами та літаками.

Слідчі Солом’янського управління поліції, які ведуть кримінальне провадження, з’ясували, що зловмисники розміщували оголошення в інтернеті про продаж ліків, а також пропонували на різноманітних форумах онкохворим придбати залишки необхідного препарату від нібито хворих родичів. Потім фальсифікат відправляли замовникам через поштові відділення або привозили особисто.

Під час проведення обшуків за місцями мешкання ділків, правоохоронці вилучили підроблених препаратів на суму близько одного мільйона гривень. Слідчі дії тривають. Заходи з викриття злочину проводилися слідчими Солом’янського управління поліції спільно з окружною прокуратурою за матеріалами Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Next Post

На Троєщині мікроавтобус перекинувся на газоні

Пн Гру 20 , 2021
У Києві на вулиці Драйзера сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій вантажного автомобіля Mercedes не впорався з керуванням та перекинувся. Про це повідомляється у Telegram-каналі Магнолії ТВ “Машина вискочила на тротуар та перекинулася. Лише дивом не постраждали люди”, – йдеться у повідомленні. Наголошується, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер […]
ДТП

Можливо ви пропустили?