Підлітки не стримали нецензурної лексики, коли знайшли сліпих кошенят, замотаних в кульок з-під хлібу

кошенята

Трьох кошенят знайшли молоді хлопці з Білої Церкви.

Інцидент стався в Білій Церкві, повідомили у Facebook-спільноті міста.

Хлопці розповіли, що ввечері почули писк кошенят зі сміттєвого контейнера. Ще сліпих кошенях хтось сильно замотав у кульок з-під хліба і викинув на смітник. Трьоє малюків могли замерзнути і загинути без повітря там в цю ж ніч.

Заніс їх в ветеринарну поліклініку, там їх відігріли. Наразі вони шукають собі власників. Може комусь потрібні котики?“, – написав один із рятівників, виклавши відео порятунку.

На відео, яке зняли хлопці, обоє постійно матюкаються при спілкуванні. Через це юнакам зробили зауваження в соцмережі. Натомість інша частина білоцерківців похвалила хлопців, зазначивши – головне, що вони добру справу зробили.

Next Post

У Києві з 10 поверху впала дівчинка

Ср Жов 6 , 2021
У середу, 6 жовтня, в Солом’янському районі Києві з багатоповерхового будинку випала дівчинка 13-ти років. Вона попрощалася з родичами перед падінням. Про це повідомляє dtp.kiev.ua Інцидент стався за адресою вулиця Новгородська, 3. За попередньою інформацією, з вікна 10 поверху випала 13-річна дитина і загинула. За словами очевидців, при падінні дівчинка вдарилася об козирок […]
дівчинка

Можливо ви пропустили?