У Києві з 10 поверху впала дівчинка

дівчинка

У середу, 6 жовтня, в Солом’янському районі Києві з багатоповерхового будинку випала дівчинка 13-ти років. Вона попрощалася з родичами перед падінням.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua

Інцидент стався за адресою вулиця Новгородська, 3. За попередньою інформацією, з вікна 10 поверху випала 13-річна дитина і загинула. За словами очевидців, при падінні дівчинка вдарилася об козирок над під’їздом, потім опинилася на бетонній підлозі біля входу.

Дівчинка жила з родиною в цьому будинку. Причина падіння поки невідома остаточно. На місці події працювали правоохоронці.

“Сьогодні о 08:30 ранку вона попрощалася з усіма своїми знайомими, відправивши повідомлення, і більше не відповідала на дзвінки”, – повідомляють очевидці на місці.

Next Post

Вхід лише за QR-кодами: нові правила на Центральному автовокзалі

Ср Жов 6 , 2021
З жовтня вихід на платформи на Центральному автовокзалі, розташованому на Деміївській площі, відбувається лише по QR-кодах. У компанії «Укрпас» запевняють, що тепер нелегальні перевізники та шахраї не зможуть потрапити на платформи Центрального автовокзалу Києва. Принцип роботи як в аеропорту — треба просканувати QR-код і таким чином потрапити на посадку. “Закриті платформи – це насамперед про безпеку пасажирів. Тепер нелегальні перевізники та шахраї не зможуть потрапити […]
автовокзал

Можливо ви пропустили?