Під Києвом перекинулася фура з пивом

У п’ятницю, 12 липня, на виїзді з Борисполя перекинулася вантажівка з пивом. Про це повідомляє УНН з посиланням на очевидців.

За попередньою інформацією, фуру занесло на мокрій дорозі, коли вона розгорталася. В результаті на проїжджу частину вивалилися десятки ящиків, сотні пляшок з пивом розбилися. Чи постраждав в результаті аварії водій вантажівки, невідомо.

Як повідомляє «Інформатор», у вантажівці знаходилися ящики з пивом «Оболонь».

За словами водія фури, він їхав з Києва до Харкова. Під час повороту він зауважив, що з причепа стали сипатися пляшки. Чоловік припустив, що вантаж був погано закріплений.

Журналісти розповіли, що водій неохоче йшов на розмову і був у поганому настрої, так як відповідальність за зіпсований товар покладуть на нього. Уцілілі пляшки з хмільним напоєм охороняли поліцейські.

https://www.youtube.com/watch?v=qLcpyPKrmEE

«Правоохоронці зізналися, що деякі” нахаби “навіть намагалися поцупити кілька пляшок” під шумок “. А жінка, яка працює поруч з місцем аварії та прийшла на допомогу до водія, по секрету сказала, що пляшечку випити встигла. Це можна було зрозуміти навіть без слів. Лише за її задоволеному особі і рум’яним щоках. На місці чергували патрульні, місце аварії захистили. Деталі інциденту з’ясовуються », – йдеться в повідомленні.

Next Post

Аеропорт Київ закритий. З ЗПС викотився літак "Белавіа"

Сб Лип 13 , 2019
Інцидент стався вночі, на щастя, ніхто не постраждав. При посадці в аеропорту Київ ім. Сікорського в ніч на суботу (о 23:40 за київським часом) викотився за межі злітно-посадкової смуги літак Boeing 737-3Q8. Як пише ЦТС, борт викотився за ЗПС приблизно на 100 метрів, при цьому була пошкоджена світлосигнальна система аеропорту. […]

Можливо ви пропустили?