У Києві поліцейські затримали педофіла, що знімав пасинка у порно

педофіл

В Києві затримали чоловіка за створення дитячої порнографії та насильство стосовно дитини.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Київські правоохоронні органи за підтримки Європолу знайшли серію медіафайлів з дитячою порнографією за участю малолітнього хлопчика. За даними Європолу, контент створювався в Україні.

“Встановлено, що з 2018 по 2021 рік 28-річний мешканець Полтавщини неодноразово ґвалтував та вчиняв інші злочинні дії сексуального характеру відносно сина своєї співмешканки, 2013 р.н, та створював за участі останнього протиправний контент у вигляді фото-відео матеріалів, які згідно висновку експерта, відносяться до дитячої порнографії”, – повідомляють у прокуратурі.

Він також завантажував та зберігав фото-відео матеріали з діями сексуального характеру за участі малолітнього хлопчика. Після обшуків у квартирі його затримали.

“Повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв дії сексуального характеру відносно малолітнього, займався виготовленням, розповсюдженням та збутом дитячої порнографії за участі малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України)”, – додають правоохоронці.

Запобіжний захід – тримання під вартою.

Next Post

25 копійок можуть врятувати життя онкохворих дітей

Ср Вер 1 , 2021
Українців просять перевірити шухляди та скарбнички та віднести у банки монети номіналом у 25 копійок, які виведені із обігу. Ці кошти перерахують на допомогу онкохворим дітям — у фонд Таблеточки. Благодійну акцію «Монетки дітям» підтримала низка українських банків на чолі із Нацбанком та за підтримки Міністерства освіти і науки. «Під час акції „Монетки дітям“ ми будемо збирати монети номіналом 25 копійок. Сьогодні українці тримають у себе півтора мільярда […]
Монети

Можливо ви пропустили?