Обвал балконів на Татарці: у керуючій компанії звинувачують власника квартири

обвал балкону

Один з балконів був незаскленим — мешканці вважають, що це могло стати причиною обвалу. Висновків експертизи поки немає.

Ймовірна причина обвалу балконів в будинку на Половецькій, 14, у Києві — це зношеність металевих конструкцій. Відповідальність за технічний стан цих конструкцій несуть власники квартир — про це в ефірі програми «Київ. NewsRoom» телеканалу «Київ» повідомив Петро Романюк, перший заступник директора районної керуючої компанії.

Мешканці будинку повідомили, що неодноразово зверталися до комунальних служб з повідомленнями про аварійний стан одного з балконів — вперше це було ще 3 роки тому. За словами Романюка, оскільки балкон відносять до площі квартири, то відповідальність за його стан повністю лежить на власниках.

За словами Романюка, власник балкону затягнув з реконструкцією, тому мешканці квартир на нижніх поверхах, чиї балкони постраждали від падіння, можуть отримати компенсації.

«Сьогодні вони повинні (постраждалі з нижніх поверхів – ред.) звернутися до нас, як управляючої компанії, і до власників тих поверхів, з яких ці конструкції падали, з питанням розглянути можливість відшкодування і приведення їхніх балконів до попереднього стану. Насправді це дуже дороговартісні роботи, перед тим, як їх починати, потрібен проект… мій досвід говорить про те, що це можуть бути сотні тисяч доларів» — зазначив він.

Раніше ми повідомляли, що нардеп Тищенко влаштував для своєї дружини гучне свято у розпал карантину.

Next Post

У Києві 32-річна жінка використовувала малолітню доньку для заняття жебрацтвом

Вт Кві 20 , 2021
Дівчинку поміщено до реабілітаційного центру За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Подільської окружної прокуратури Києва 32-річній жінці, яка використовувала малолітню доньку для заняття жебрацтвом, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 150-1 КК України. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури. Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом червня-серпня 2020 року місцева мешканка […]
жебрак

Можливо ви пропустили?