КМДА перейшла на електронні документи

У Київській міській держадміністрації перейшли на електронний документообіг.

Про це повідомили в адміністрації.

Електронні документи відсилатимуть через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади, вони будуть підписані електронним цифровим підписом з електронною позначкою часу.

Тим, хто не користується системою, документи будуть надходити у вигляді паперових копій електронних документів. За таких умов додатковий підпис чи печатка не потрібні.

На електронний варіант перевели також листування. Система буде реєструвати листи автоматично за підписом керівництва. Одночасно з накладенням на документ електронного цифрового підпису файл конвертується у формат PDF. Він міститиме QR-код з інформацією про підписувача та штрих-код з назвою установи, реєстраційний номер і дату реєстрації.

У паперовій формі лишаються тільки ті документи, які містять інформацію з обмеженим доступом, що не можуть бути застосовані як оригінал згідно з вимогами закону, або вимога щодо опрацювання яких у паперовій формі встановлена актами Кабміну.

Next Post

Показали карту найстаріших дерев Києва

Ср Лют 13 , 2019
Картографічна компанія «Візіком» разом із Київським еколого-культурним центром склали карту найстаріших дерев Києва. Карта дає можливість перевірити, де розташоване дерево, дізнатися його вік, висоту та обхват стовбура, – пише The Village. Де розташовані найстаріші дерева міста, можна подивитися тут. За даними дослідження, дерев віком від 100 до 900 років у Києві […]
Парк Шевченко

Можливо ви пропустили?