Кличко повідомив, коли школи Києва завершать навчальний рік

гімн України в школах

Мер столиці Віталій Кличко розповів, коли в київських школах завершиться навчання і чи будуть продовжувати заняття влітку.

Про це він повідомив під час брифінгу у п’ятницю, 21 травня.

За словами Кличка, школи Києва завершать навчальний рік 28 травня.

«Департамент освіти КМДА рекомендував завершити навчання у школах 28 травня. І продовжувати його влітку ми не будемо, тому що всі учні столичних шкіл навіть при карантині вчилися дистанційно», – сказав мер столиці.

Також департамент освіти Київської міської держадміністрації (КМДА) дав рекомендації щодо проведення останніх дзвоників та випускних вечорів у столиці. Їх будуть проводити із дотриманням карантинних правил.

Це означає дотримання дистанції, маски, проведення заходів не в приміщеннях. Також буде обмежено доступ батьків.

“Департамент освіти розробив рекомендації для закладів освіти щодо проведення останніх дзвінків та випускних вечорів. Вони будуть відбуватись, але за чіткими умовами дотримання всіх карантинних правил… Ми робимо це, аби попередити розповсюдження хвороби”, – сказав Кличко.

 

Next Post

45 рятувальників ліквідовували пожежу у десятиповерховій адмінбудівлі

Сб Тра 22 , 2021
У Святошинському районі Києва сталася пожежа у десятиповерховій адміністративній будівлі, яка належить торговому центру “Епіцентр”. Про це повідомила пресслужба ДСНС. “22 травня до ДСНС надійшла інформація, що у Святошинському районі столиці, по вул. Берковецькій в десятиповерховій адміністративній будівлі, яка належить ТЦ «Епіцентр», на десятому поверсі виникла пожежа”, – йдеться у […]
ДСНС

Можливо ви пропустили?