Рятувальники третю добу шукають зниклих на Київщині рибалок

Пошуки двох зниклих рибалок продовжуються

Нагадаємо, 1 березня о 17:45 на Київщині, до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про те, що 28 лютого на Київському морі поблизу с. Страхолісся двоє осіб вийшли у море човном “Прогрес” в сторону бази “Нептун” Чернігівської області, повідомляє прес-служба ДСНС

29 лютого о 03:47 один з рибалок вийшов на зв’язок, повідомивши за допомогою СМС, що допомога не потрібна. Після чого на зв’язок чоловіки не виходили.

Силами ДСНС, Нацполіції та цивільного населення (знайомих рибалок на двох власних човнах) упродовж дня 1 березня проводилися пошуки, проте результатів вони не дали.

Вранці 2 березня о 8:25 пошукові роботи було відновлено із залученням авіації ДСНС, а саме гелікоптера H-225 Super Puma з робочою пошуковою групою у кількості 5 чоловік для обстеження акваторій ймовірного зникнення рибалок.

Від ДСНС також залучено водолазно-рятувальне відділення 10-го Державного пожежно-рятувального загону м. Вишгород у кількості 5 осіб. У свою чергу, Іванківським районним відділом Нацполіції проводиться обстеження прибережної зони.

Next Post

В Україні перший випадок коронавируса

Вт Бер 3 , 2020
Оголошено про перший випадок коронавируса в Україні. Він виявлений в Чернівцях. Про це 3 березня повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко на брифінгу в Кабміні. Вірус знайшли у чоловіка, який приїхав в Україну на машині з Румунії. Туди він прилетів з Італії, де зараз вирує епідемія Covid-19. Зараз чоловік […]

Можливо ви пропустили?