Сьогодні відбудуться похорони відомого киянина

У Києві 25 липня відбудеться похорон знайденого мертвим керівника Будинку милосердя Олексія Кучапіна. Про це повідомив Ігор Шемигон диякон лютеранської церкви, прихожанином якої був загиблий.

Прощання з Кучапіним відбудеться 25 липня о 10 ранку в Лютеранській церкві Святої Катерини за адресою: вул. Лютеранська, 22.

21 липня повідомлялося, що в Києві зник безвісти керівник громадської організації “Будинок милосердя” Олексій Кучапін. Останній раз на зв’язок він виходив 16 липня: тоді він розповів, що їде зі столиці в Дніпро і має намір скористатися сервісом BlaBlaCar.

Через кілька днів стало відомо, що Кучапін був знайдений мертвим в орендованій квартирі в Києві. У Деснянському управлінні поліції припустили, що Кучапін помер природною смертю. При огляді квартири правоохоронці, крім документів та особистих речей волонтера, вилучили 11 таблеток білого кольору, а на столі виявили записку, зміст якої не розголошується.

Джерело

Next Post

У Києві біля ресторану влаштували стрілянину: поранено студентів

Сб Лип 25 , 2020
У ніч на 25 липня, о 01:10, у Печерському районі Києва відбулася перестрілка поблизу ресторану “Монтеккі і Капулетті”. Як повідомили в правоохоронних органах, між невстановленими особами і громадянами Азербайджану виникла конфліктна ситуація. Один із невідомих пострілами зі зброї заподіяв вогнепальні поранення ніг двом азербайджанцям (1990 і 2000 р.н., обидва студенти […]
Поліція

Можливо ви пропустили?